Hotelrengøring

Vi ved at hotel- og restaurationsbranchen kan være beskidt, men frygt ej med ren

teamwork har du hjælp på vej

INDHENT TILBUD

Hotelrengøring

Hotel- og restaurationsbranchen kan være beskidt, men frygt ej, vi leverer eftersigende Danmarks bedste og mest gennemførte hotelrengøring. Vi klarer alt fra fællesarealer til værelser, intet for stort eller for småt, nogle vil kalde os specialister.

Vi gør stor ære i, at alt vores personel kan udføre deres opgave til punkt og prikke. Det er derfor, at I altid vil blive mødt af glad og smilende personer, som altid er fokuserede og hårdtarbejdende, når I vælger os som jeres hjælpere.

Rengøring af fællesareal

De store fællesarealer er aldrig lette, alt fra gulve til loft viser tegn på brug. Det er vigtigt at holde dit hotels mest brugte areal rent – og vi hjælper gerne.

Værelsesrengøring

Værelserne er noget af det vigtigste og en af de største indtryk du giver dine kunder, lige vigtigt er det at holde dem rent, og den klarer vi.

Rengøring af køkken

Sanitet i køkkenet er vigtigt, og nogle gange bliver det for meget – men ikke for os. Send os en besked, hvis jeres køkken trænger til en hovedrengøring.

Gulvbehandling

Gulve er meget medtagelige over for brugsspor. Vi kan klare alt fra tæpper til lakerede trægulve. Så er der ridser i lakken – så send en besked i indbakken.

Hvad kan du forvente fra Ren Teamwork?

  • Kundetilfredshed 100% 100%
  • Punktlighed 100% 100%
  • Ensartethed 100% 100%
  • Serviceorienteret 100% 100%
  • Professionalisme 100% 100%
  • Kvalitet 100% 100%

Samarbejdspartnere

Indhent et tilbud

Erhverv eller privat?

Vi holder til på

Herstedvang 7A 1th, 2620 Albertslund

Følg os her

Send mig en mail

CVR: 38670840 Adresse: Herstedvang 7A 1th, 2620 Albertslund

Alle rettigheder forbeholdes  2018