Om Ren Teamwork

Vi tror på punktlighed, ensartethed og kvalitet. Det er de ord, der beskriver

vores arbejdsånd bedst

Vores ydelser

Vores  historie

Ren Teamwork er en rengøringsvirksomhed med mere end 15 års erfaring inden for rengøring og vikarservice. Vi stræber altid efter at opbygge et solidt samarbejde med tillid og dialog som byggestenene.
Ren Teamwork er startet op af personer med mange års erfaring i branchen, så vi ved med sikkerhed, at vi kan leve op til vores kunders ønsker og behov. Hos os er vores assistenter en stor del af virksomheden, så vores motto er, at vi står sammen med alle opgaver som et hold, om man er serviceleder elller rengøringsassistent.Vi tilpasser vores opgaver til ethvert enkelt behov, og alle vores kunder har altid tilfredshedsgaranti.
Vi leverer totalløsninger og enkeltstående opgaver inden for rengøring.Vi tager ansvar, og sikrer kvalitet i vores arbejde. Vi holder, hvad vi lover og udfører til vores kunder er tilfredse

Vores erfaring er, at kun gennem høj service, kvalitet og tillid kan vi opbygge et længerevarende samarbejde.
Vi er konkurrencedygtige, og vores kunder vælger os, fordi vi leverer opgaven med punktlighed, nøjagtighed til den aftalte pris.x

Tilfredshedsgaranti 

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Det tilbyder vi, da vi er milimetersikre på kvaliteten af vores arbejde. Hos os vil ingen kunder blive skuffet.

Fokus på kvalitet

Hos Ren Teamwork er kvaliteten af vores arbejde i højsædet. Vi fokuserer altid på, at vores mandskab kan deres kram og udfører arbejdet til perfektion – hver gang!

Fokus på punktlighed

Hos os kan du være sikker på at arbejdet altid er i orden. Vi står op hver morgen for at levere det samme kvalitetesarbejde til tiden, om og om igen. Vores bedste værdi er, vores vilje til at gøre kunderne tilfredse hver gang.

  • Kundetilfredshed 100% 100%
  • Punktlighed 100% 100%
  • Ensartethed 100% 100%
  • Serviceorienteret 100% 100%
  • Professionalisme 100% 100%
  • Kvalitet 100% 100%

Samarbejdspartnere

Send en besked

Kontakt information

Vi glæder os til et samarbejde, tøv ikke med at kontakte os. Rengøring har aldrig været lettere – renhed er kun 1 opkald væk fra dig.

Vi holder til på

Herstedvang 7A 1th, 2620 Albertslund

Følg os her

Send mig en mail

CVR: 38670840 Adresse: Herstedvang 7A 1th, 2620 Albertslund

Alle rettigheder forbeholdes  2018