Vikarservice

Har du brug for en vikar? Så lad os hjælpe dig med, at sikre en specialist inden

for netop dit fag. Vi sikrer stabil og kvalitetsfuld arbejdskraft

INDHENT TILBUD

Vikarrengøring

Vi har en bred vifte af vikarer, som alle er specialister inden for netop deres fag. Vi sikrer altid kvalitet og stabil arbejdskraft. Vi opererer inden for disse fag. Måske er det dét, I står og mangler?

Opvaskere

Vores opvaskere er hurtige og dygtige til at holde overblik i stressede situationer. De har alle erfaring med opvask efter større selskaber i forskellige køkkenfaciliteter. Vores vikarer kommer altid med et højt energiniveau, klar til hvilke som helst opgaver, og har altid erfaringen til at opfylde dem.

Tjenere

Vores tjenere er altid imødekommende, smilende og eksperter i kundeservice. De er gode til at holde overblik over ordre, men også til at få tingene på bordene i en fart og holde gæsterne underholdt og tilfredse gennem hele arrangementet. Sørg for at holde din gæster glade med de rigtige tjenere

Hotelservice

Vi har en lang række hotelpersonale klar til at hjælpe jer. Vores receptionister er imødekommende og hjælpsomme, og vore gigoloer og øvrige har altid masser af erfaringen i rygsækken, så de ved, hvordan der skal tages hånd om selv de sværeste opgaver. Vi har alt personale til hoteller, skriv os en mail og hør mere.

Køkkenmedhjælpere

Vi sætter altid høje krav til vores vikarer inden for kokke- og køkkenfaget. Med en vikar fra os er i altid sikret en selvsikker person, der ved, hvordan man omgår sig i et køkken, holder hovedet koldt i pressede situationer og løser opgaverne som et hold.

Hvad kan du forvente fra Ren Teamwork?

  • Kundetilfredshed 100% 100%
  • Punktlighed 100% 100%
  • Ensartethed 100% 100%
  • Serviceorienteret 100% 100%
  • Professionalisme 100% 100%
  • Kvalitet 100% 100%

Samarbejdspartnere

Indhent et tilbud

Erhverv eller privat?

Vi holder til på

Herstedvang 7A 1th, 2620 Albertslund

Følg os her

Send mig en mail

CVR: 38670840 Adresse: Herstedvang 7A 1th, 2620 Albertslund

Alle rettigheder forbeholdes  2018